Advocaten Voor Ongevallen En Lichamelijk Letsel

 

Als je bent zoals ik, dan is de gedachte om iemand aan te klagen het laatste waar je aan denkt. En om eerlijk te zijn, meestal heb ik mensen hun rechtszaak horen bespreken, ik nam aan dat het frivole hebzucht was. Toen de tijd kwam dat ik hulp nodig had, belde ik een letselschadeadvocaat en de rest was verleden tijd.

Mijn zaak ging specifiek over de vergoeding van arbeiders. Ik werkte voor een bedrijf dat me leende aan hun vrachtwagenchauffeurs. De vrachtwagenchauffeurs waren inherent onderaannemers van het grotere bedrijf. Ik was 1 van de 2 ‘leen’-werknemers in het vrachtwagenpark. De rest van de voltijdse werknemers waren onderaannemers en werkten daarom niet rechtstreeks voor het bedrijf. Hoewel verwondingen alledaags waren, waren er nog geen werknemers van leners gewond geraakt. Dus toen ik gewond raakte, behandelden ze me op dezelfde manier als hun onderaannemers, ze negeerden me. Ze waren zelfs nooit van plan om een ​​case voor vakmanschap in te dienen. Na een maand zonder werk te zitten en toen ik erachter kwam dat ik een schouderoperatie nodig had, maakte ik me zorgen. Ik heb opnieuw contact opgenomen met het bedrijf. Nadat ik de rondloop had ontvangen, besloot ik contact op te nemen met een advocaat voor persoonlijk letsel. Eentje vinden was net zo eenvoudig als googlen Schadevergoeding bedrijfsongeval.

Mijn ervaring was als volgt, de advocaat kwam bij mij thuis en verzamelde alle benodigde informatie. Hij vertelde me dat mijn zaak verschillende componenten zou bevatten. De eerste was dat ik hem aanvankelijk niets zou betalen en dat de kosten pas zouden worden ingehouden nadat we hadden gewonnen. Als we zouden verliezen, zouden er geen kosten aan verbonden zijn. Ten tweede werd mij verteld dat hij onmiddellijk zou beginnen met werken om me een uitkering voor arbeiders te krijgen. Ten slotte zou hij een rechtszaak aanspannen om het bedrijf te vervolgen voor contante compensatie en gecertificeerde herscholing, omdat mijn blessure me belette terug te keren. Ik had binnen de maand een vergoeding voor arbeiders gekregen en begon betalingen en medische dekking te ontvangen voor het letsel dat ik op het werk had opgelopen. Mijn advocaat heeft regelmatig contact met me gehouden om me op de hoogte te houden van de rechtszaak, me informatie te vragen en de evaluaties voor mijn medische behandeling te vernieuwen.

De advocaat zorgde voor alle rechtszaken. Hij maakte het zodat ik niet voor de rechtbank hoefde te zijn. Hierdoor kon ik mijn medische problemen behandelen terwijl ik leefde van de comp-betalingen van de arbeider. Na ongeveer 6 maanden behandeling kon ik weer aan het werk in een nieuw veld.

Bij de daadwerkelijke afhandeling van mijn zaak werd vastgesteld dat het bedrijf de rest van mijn leven verantwoordelijk zou zijn voor mijn schouderletsel. Evenzo ontving ik een contante schikking van $ 40.000. Ik betaalde de belastingen op die schikking, evenals de vergoeding die mijn advocaat aan mij had uitgegeven en het resterende saldo aan mij was 19.500. Al met al was het een uitstekende ervaring. De advocaat redde me van het niet weten van mijn rechten en kreeg me een vergoeding om de medische problemen op te lossen die ik normaal gesproken buiten de boot had laten vallen.